Squash Pandekager

Squash pandekager

Squash pandekager

Pandekager er altid gode, enten på madpakken, til morgenmad eller et let mellemmåltid. Her er der lidt squash i, for at gøre dem lidt ekstra sunde. De indeholder både fiber og proteiner, og kun lidt kulhydrat i forhold til almindelige pandekager. Denne version er også sukkerfri. Spis dem som de er, eller kom fx lidt skyr eller lidt sirup.

Ingredienser

  • 1 groft revet squash
  • 1 æg
  • 200 gram æggehvide
  • 50 gram perfect fit
  • 3 spsk. pofiber
  • 2 spsk. kokosfibermel med top
  • 2 spsk. fuldkornsmajsmel
  • Lidt salt
  • Evt. lidt Sukrin eller stevia

Sådan gør du

  1. Riv squash groft, tilsæt herefter æg og æggehvide.
  2. Tilsæt herefter lidt efter lidt under omrøring perfect fit, pofiber, kokosfibermel og fuldkornsmajsmel.
  3. Til sidst tilsættes salt og evt. stevia eller sukrin efter smag.
  4. Bag pandekagerne ved middel varme.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Squash pandekager
Udgivet
Tid i alt

Tina Bonde

Mine opskrifter er baseret på sunde råvarer, og indeholder færre kulhydrater end det man får i en almindelig hverdagskost. Der er skruet op for protein og fiberindholdet. Opskrifterne er gode alternativer til almindelig hverdagsmad, og de er lette at tilberede. Jeg elsker at anvende grøntsager og frugt i mine retter, da det er vigtigt at man får 600 gram frugt og grønt dagligt. Jeg laver også opskrifter med et lavt kalorie indhold, så hvis man ønsker at spare lidt på kalorierne i hverdagen kan man med stor fordel anvende disse opskrifter. Nødder er sundt fedt, så disse bruger jeg også i nogle af mine opskrifter. Hvis man er allergisk overfor gluten, så kig også i opskrifterne, jeg er sikker på at der er nogle for dig!