Sukkerfrie blåbær muffins
Sukkerfrie blåbær muffins
Lær hvordan du kan lave super lækre muffins fyldt med friske blåbær. De er perfekt søde, utrolig svampede og endda helt sukkerfrie! Del og nyd disse muffins med dine nærmeste, og mærk glæden de kan skabe.
Alt du skal bruge:
- 1/2 spsk usaltet smør eller kokosolie
- 2 store æggehvider
- 1/4 tsk salt
- 2 tsk vaniljeekstrakt
- 1 tsk mandelekstrakt
- 2 1/2 tsk flydende stevia
- 1/2 kop (120 g) fedtfattig græsk yoghurt
- 3 spsk hvid eddike
- 3/4 kop (180 ml) fedtfattig mælk
- 2 1/4 kop (270 g) glutenfri- eller hvid fuldkornsmel
- 1 1/2 tsk bagepulver
- 3/4 tsk natron
- 1 1/2 kop (210 g) friske blåbær
Sådan gør du:
- Start med at forvarme din ovn til 180 grader. Smør dine muffinsforme med margarine eller olie, så dine muffins forhåbentlig ikke sidder fast.
- Brug nu en skål til at piske smør, æggehvider og salt sammen. Tilføj vaniljeekstrakt, mandelekstrakt og flydende stevia. Rør den græske yoghurt, eddike og mælken i.
- Tilføj nu mel samt bagepulver og natron. Rør indtil alle ingredienserne er indarbejdet og dejen er uden klumper. Tilsæt stille og roligt de friske blåbær.
- Nu er du klar til at fordele dejen i dine muffinsforme. Bag dem i 20-24 minutter, og lad dem herefter køle af inden servering. Velbekomme!