Dadelkage

Dadelkage med chunks af chokolade

Dadelkage med chunks af chokolade

Hvis der er to ting, vi rigtig godt kan lide på Helsebixen, så er det dadler og chokolade. Så hvorfor ikke kombinere de to i én kage? Det gjorde vi så. Det er der kommet en sund, lækker dadelkage med chunks af god, mørk chokolade ud af. Og du skal bestemt ikke snydes for den.

Ingredienser:

Sådan laver du din dadelkage med chunks af chokolade:

    1. Tænd ovnen på 180 grader.
    2. Blend dine mandler – du bestemmer selv grovheden.
    3. Tilsæt alle de andre ingredienser, pånær chokoladen.
    4. Hæld din masse over i skål
    5. Hak chokoladen groft og tilsæt i skålen og rør rundt
    6. Hæld i en smurt form, 20×20 eller 20×30 – alt efter hvad du lige har, men formen må helst ikke være meget større end disse mål.
    7. Bag i ovnen i 30-35 minutter. Brug gerne en strikkepind for at se om den er færdig – altså du kan skal stikke i kagen ;-)
    8. Lad kagen afkøle godt inden servering!

Glasur:
Hvis du skal være ekstra god ved dig selv eller dine gæster, så smelt noget god, mørk chokolade og hæld over din kage – slut af med at stryge med kakaopulver. Det bliver den så absolut ikke dårligere af ☺

Tip! Pynt med bær, hakkede nødder eller chokolade.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen