Sunde knasende flødeboller!
Sunde knasende flødeboller!
Her får i lige opskriften på lækre sunde hjemmelavede flødeboller, som er lavet af Sarah Posin.
Har du også en svaghed for flødeboller, og kunne du godt tænke dig at lave nogle gluten og sukkerfri flødeboller selv, giver vi dig muligheden her, med en nem opskrift.
Det skal du bruge:
- 100g pasteuriseret æggehvider.
- 130g Fiber sirup clear.
- 30g Sukrin melis.
- Glutenfri kiks.
- 2 pakker mørk chokolade.
Sådan gør du:
- Pisk hviderne med piskeris eller el-pisker (vær meget tålmodig og husk helt rent udstyr – se evt. videoen her)
- Varm Fiber sirup clear og Sukrin melis i en gryde, indtil den skummer på toppen. Herefter lad den køle i ca. 10 sekunder.
- Hæld forsigtigt massen i hviderne i en tynd stråle, imens du pisker.
- Nu er skummet klar, så kan du fylde det i en sprøjtepose eller plastikpose, hvorefter du kan klippe et lille hul.
- Anret dine kiks og lav herefter dine skum toppe i din ønskede form.
- Sæt dem på køl ca. 10 munitter, så de holder formen.
- Imens du venter, kan du begynde at varme chokoladen. Knæk chokoladen i en lille skål og sæt skålen i gryden med kogende vand.
- Nu kan du begynde at dyppe dine flødeboller i den smeltet chokolade og top dem med pynt imens chokoladen er våd.
- Sæt flødebollerne på køl ca. 10 minutter, indtil chokoladen er tør og sprød.
Lavet af Sarah Posin. Læs hendes blog lige her >>
OM
Opskriftsnavn
Sunde knasende flødeboller!
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
72 Review(s) Based on