Brownie Med Sorte Bønner

Sundere Brownie med Sorte Bønner

Sundere Brownie med Sorte Bønner

Vi er vilde med sunde alternativer for de klassiske kager, og denne saftige bønne brownie er ingen undtagelse. Den får den mest svampede konsistens af de sorte bønner, og så smager den syndigt godt af chokolade. En kage du simpelthen bliver nødt til at bage, og så er den jo tilmed kaloriefattig! :-)

Ingredienser til Brownie med sorte bønner

Bunden

Chokolade glasur

Sådan gør du

  1. Hæld mandlerne i en foodprocessor eller stærk blender og blend, til de er blevet malet til mel (Bruger du mandelmel springer du dette trin over)
  2. Tilsæt alle andre ingredienser til brownien, pånær den mørke chokolade, og blend i 2-3 minutter, til du har en tyk og cremet dej
  3. Hak den mørke chokolade groft, og rør i dejen
  4. Hæld den færdige browniedej i et smurt, ovnfast fad (22×22) med lidt kokosolie
  5. Ovnen tændes på 175 grader, og bages i midten af ovnen i 18-20 minutter
  6. Lad kagen køle af og begynd på chokolade glasuren
  7. Til glasuren røres alle ingredienser grundigt sammen, og hældes over den helt afkølede brownie

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen