Sundere hjemmelavet burgerboller
Sundere hjemmelavet burgerboller
Synes du også at udvalget af burgerboller i dit nærmeste indkøbscenter er for dårlige? Så giver Sarah Posin dig her en opskrift på nogle sukker og glutenfrie burgerboller.
Hjemmelavet burgerboller har altid været godt, eftersom at de altid er varme og der er mere “fyld” i selve bollen, hvilket også er problemet ved dem du køber i dit lokale indkøbscenter.
Det skal du bruge:
- 3 hele æg
- 6 æggehvider
- 250 g revet mozerella
- 2 spsk ISIS Perfekt fit
- 1/2 tsk fint salt
- 2 spsk FiberHusk
- 1 dl kokosmel
- 2 dl pofiber
- 2 tsk bagepulver
- 1 Æg til pensling
- Drys med sesamfrø og lidt groft salt (du kan også bruge pofiber, hvis du ønsker et mere melet look)
Sådan gør du:
- Hak mozerellaen, så det bliver til fint smuller (jeg brugte en stavblender, men du kan også smuler i hånden)
- Tilføj alle ingredienserne og bland dem godt sammen
- Form dit burgerboller. Du kan nemt forme dem med lidt vådt vand på fingrende. De hæver ikke, så de har den form du laver.
- Placer bollerne på en bageplade
- Pensel med æg over hele overfladen også ned af siderne. Drys med sesamfrø, salt eller pofiber.
- Bag bollerne i en forvarmet oven på 175 grader i 40-45 minutter.
- Skær bollerne ud og fyld dem med kød, grøntsager og dressing.
Forslag til Burger fyld:
- Kyllinge kød (du kan også lave hakkebøf af kylling eller okse, fiskefrikadeller eller andet)
- Tomat ringe
- Løg ringe
- Iceberg salat
- Revet ost (du kan bruge lidt fra dit bagværk)
- Guacamole (1 avocado, 1 fed hvidløg, salt. Blendes med en stavblender)
- Ketchup på en af bollerne
Lavet af Sarah Posin. Læs hendes blog lige her >>
OM
Opskriftsnavn
Sundere hjemmelavet burgerboller
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
64 Review(s) Based on