Rabarber Crumble Tærte

Sund Rabarber Crumble Tærte

Sund Rabarber Crumble Tærte

En af vores favoritter på Helsebixen er denne sundere udgave af den klassiske rabarber crumble, der smager af sol, forår og glade dage. Den får en dejlig syrlighed fra de friske rabarber, og så smager den helt fantastisk med vaniljeskyr eller cremefraiche.

Det skal du bruge til rabarber crumble

Fyldet

  • 1 bundt rabarber ( omkring 6 stk, gerne de mest røde)
  • 200 g. friske jordbær, hindbær eller skovbær
  • 2 spsk. agavesirup
  • 1 tsk. vaniljepulver

Tærte dejen

Crumble

Sådan gør du

  1. Vask rabarber og de valgte bær og skær dem i små skiver
  2. Vend bærrene og rabarberen med honning og vaniljepulveren, og lad det trække mens du laver din crumble og tærtedej
  3. Din crumble laves ved at hakke mandlerne groft og mose dadlerne, og derefter blande alle de andre ingredienser sammen
  4. Lav derefter tærtedejen ved at røre sukkeret sammen med kokosolien, og tilsæt æggene et ad gangen
  5. Bland derefter kokosmelet, mandelmelet, bagepulver og salt ned i blandingen, og bland med en dejskraber
  6. Pres tærtedejen i bunden af tærteformen, og fordel derefter frugtfyldet over
  7. Strø derefter crumble dejen over frugtfyldet
  8. Bag din rabarber crumble tærte i ovnen ved 175 grader i omkring 20 minutter (til det er gyldent)

Nyd din hjemmebagte rabarber crumble tærte med vaniljeskyr eller cremefraiche blandet med lidt vanilje :-)

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen