Sundere Scones med chokolade
Sundere Scones med chokolade
Lækre og nemme sundere scones med mørk chokolade, uden tilsat raffineret sukker, men istedet tilsat kokossukker. Perfekt til en eftermiddagssnack eller til madpakken.
Ingredienser
-
- 1 moden banan
- 2 æg
- 300 g grahamsmel
- 50 g mandelmel
- 4 spsk rapsolie
- 1 tsk kardemomme
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 tsk bagepulver
- 4 tsk kokossukker
- 1 dl mælk
- 60 g mørk chokolade 85%
Sådan gør du
- Mos bananen og pisk den sammen med æg, kokossukker, kardemomme, vanilje og olie.
- Tilsæt mælk og dernæst grahamsmel, mandelmel og bagepulver.
- Hak chokoladen groft og vend den forsigtigt i dejen.
- Form 10 klatter med 2 skeer, og placer dem på en beklædt bageplade
- Bag dine sundere scones ved 180 grader i ca. 18-20 min. til de er blevet gyldne og sprøde udenpå.