Sundere Scones

Sundere Scones med chokolade

Sundere Scones med chokolade

Lækre og nemme sundere scones med mørk chokolade, uden tilsat raffineret sukker, men istedet tilsat kokossukker. Perfekt til en eftermiddagssnack eller til madpakken.

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Mos bananen og pisk den sammen med æg, kokossukker, kardemomme, vanilje og olie.
  2. Tilsæt mælk og dernæst grahamsmel, mandelmel og bagepulver.
  3. Hak chokoladen groft og vend den forsigtigt i dejen.
  4. Form 10 klatter med 2 skeer, og placer dem på en beklædt bageplade
  5. Bag dine sundere scones ved 180 grader i ca. 18-20 min. til de er blevet gyldne og sprøde udenpå.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen