Super sunde kerneboller
Super sunde kerneboller
Lækre, sunde og mættende boller. Gode til madpakken med pålæg, eller som tilbehør til aftensmaden. De mætter godt, og er spækket med sunde og nærende ingredienser. Så ud med det hvide brød, og ind med brød med grøntsager og nødder!
Ingredienser
- 200 gram gulerod
- 200 gram optøet spinat
- 200 gram revet squash
- 75 gram hele hampefrø
- 70 gram fuldkornshvedemel
- 40 gram chiafrø
- 50 gram havregryn
- 45 gram knuste hvedekerner
- 100 gram solsikkekerner
- 75 gram hørfrø
- 125 gram mandler
- 4 æg
- 1,5 tsk. salt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Kør gulerødderne og evt. spinaten i en minihakker.
- Hæld alle de tørre ingredienser i en skål og bland det godt.
- Slå de 4 æg ud i blandingen og rør godt rundt.
- Lad dejen trække i 5-10 minutter.
- Form 12 boller med hænderne og bag dem i 45 minutter ved 200 grader.
- Lad bollerne køle helt af inden du pakker dem i en pose, opbevares i køleskabet eller fryseren.
OM
Opskriftsnavn
Super sunde kerneboller
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
60 Review(s) Based on