Vegansk kakao-proteinshake med et hint af nougat smag af Umahro Cadogan
Vegansk kakao-proteinshake med et hint af nougat smag af Umahro Cadogan
Denne lækre proteinshake smager usundt, men er alt andet end det. Den er mættende, utrolig velsmagende og så kan du selv tilpasse den til dine smagsløs.
Det skal du bruge
- 1-2 dl hasselnødder
- 2 bananer, evt. pillede og frosne
- 4-8 dadler (alt efter hvor sød den skal være)
- ½-1 økologisk appelsin (alt efter hvor aromatisk den skal være)
- 1-2 dl kakaopulver (alt efter hvor kraftig den skal være)
- 1 tsk stødt kanel
- 1-2 tsk hele kardemommekerner eller ½-1 tsk stødt kardemomme
- en smule vaniljepulver eller vaniljekorn fra stang
- en knivspids salt
- 2-4 måleskeer Puori Protein Plante Booster (alt efter hvor proteinrig den skal være)
- 1 liter vand
Så nemt er det
- Rist hasselnødderne. Det gør du ved komme dem i en forvarmet varmtluftsovn sat til 160 ° C. De skal have 15-20 minutter, til de er gyldenbrune og lugter godt, men de må ikke brænde på.
- Kom hasselnødder, banan, dadler, appelsin (med skræl og hele molevitten), kakaopulver, kanel, kardemomme, vanilje, salt, PB og vand i en kraftig blender og blend et minut eller to, til shaken er helt fløjlsblød og cremet.
- Server den øjeblikkeligt eller stil den på køl. Hvis du laver shaken i forvejen og stiller den på køl, så husk at ryste den, inden du serverer den.
Tips og tricks
- Hasselnødder kan erstattes med ristede mandler, pekannødder eller cashewnødder
- Puori Plante Protein Booster kan erstattes med Puori PW1 Proteinpulver med kakaosmag … og så skal du kun bruge den halve mængde kakaopulver. Men så er shaken ikke længere vegansk, hvis det er vigtigt for dig.
- Udover vanilje, kanel og kardemomme, kan du også tilsætte andre søde og aromatiske krydderier, såsom allehånde og nelliker. Eller prøv med rålakridspulver eller anis, hvis du vil have lakridssmag.
- Banan kan erstattes med mango
OM
Opskriftsnavn
Vegansk kakao-proteinshake med et hint af nougat smag af Umahro Cadogan
Filip Evaldsen
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
37 Review(s) Based on