Veggie lasagne
Veggie lasagne
Har du nogensinde prøvet en lasagne uden lasagneplader? Og uden kød? Så burde du prøve denne grønne lasagne. Den er nem at lave og ikke mindst sund.
Opskriften er til 2 personer.
Ingredienser
- 1 stor aubergine.
- Kokosolie til stegning.
- 125 g mozzarella.
- 1 håndfuld basilikum.
- 1 portion tomatsovs.
Ingredienser il tomatsoven
Kom alle ingredienserne til tomatsovsen i en foodprocessor eller blender og kør indtil massen har sovsekonsistens.
Fremgangmåde:
- Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver og steg dem på en pande i kokosolie. Læg dem derefter på et stykke køkkenrulle, så fedtet drypper af.
- Lav en portion tomatsovs.
- Skær mozzarellaen i tynde skiver.
- Læg først et lag auberginer, dernæst tomatsovs og så mozzarella. Fortsæt på denne måde indtil auberginerne er brugt. Drys med friskhakket basilikum.
Så er der serveret.
Næringsindhold pr. portion:
Energi: 307 kcal
Protein: 14,5 g
Kulhydrat: 23,5 g
Fedt: 18 g
Kostfibre: 6,1 g